marți, 13 ianuarie 2009

Frozen morning coffe



O cafea tare, servita dimineata devreme la birou, intr-o stare de somnolenta accentuata de mormaiala molcoma a radiatorului... Prea tare parca. Nu cunosc expressorul, asa ca l-am indesat bine. E nou pentru mine. La fel sunt locul de munca si colegii.

Ma bucura toate schimbarile petrecute in ultima luna si jumatate. Inca ma mai intreb dimineata, pret de cateva secunde, cand deschid ochii, daca sunt intr-adevar la Cluj sau am visat doar. Ma dezmeticesc repede si... zambesc. Il iau pe Cristi in brate si mai stau asa putin... 5 minute doar. Simte ca m-am trezit. Deschide un ochi, imi zambeste si-mi ureaza sa am parte de o zi buna. Mi-e bine!

Apoi incepe intreaga rutina de dimineata: dus, machiat, imbracat... cat mai repede cu putiinta. Nu stiu daca am sa ma obisnuiesc vreodata cu ajunsul la ora 8 la serviciu. Cel mai tare ma supara frigul, dezghetatul masinii la -13 grade. Pardon, azi erau -14... Ei, nu-i chiar asa rau. Daca nu aveam masinuta trebuia sa merg cu autobusul si, oricum, in 20 de minute sunt la birou, beau o cafea tare :D.

2 comentarii:

andrei spunea...

:)... aaaa haaaa.... faain :)

Iza Oana spunea...

daaaaaa:))))
P.S. scuze ca ti-am raspuns asa tarziu, dar chiar nu am mai avut timp sa intru pe aici:)