luni, 26 ianuarie 2009

Comfortably numb

When I was a child I had a fever.
My hands felt just like two balloons.
Now I got that feeling once again.
I cant explain, you would not understand.
This is not how I am.
I have become comfortably numb

Mai toata ziua am ascultat Pink Floyd. De cand am terminat liceul aproape c-am uitat de ei. Nu ma intrebati cum se face de s-a intamplat asa. Nu pot raspunde. Intotdeauna mi-au placut si nu-mi explic prin ce scamatorie au disparut treptat din playlist.
Nu stiu daca migrena puternica ce ma incearca de cand am deschis ochii dimineata sau unele dintre problemele cu care mi-am batut capul cateva nopti (nu spun cate), au vreun rol in alegerea "coloanei sonore".
Cred ca mai bine ma axez pe dusul fierbinte cu care imi voi incheia ziua (la un moment dat) si incerc sa fac abstractie de fricile care ma incearca si pe care, in cea maimare parte, le consider nejustificate:D

6 comentarii:

Lucian spunea...

pink floyd sunt prea lenti pentru mine, dar imi plac totusi cateva melodii de-ale lor. voi incheia si eu ziua la fel, o merit :)

Valentin Serbanut spunea...

Hello.
Is there anybody in there?
Just nod if you can hear me.
Is there anyone home?

Come on, now.
I hear youre feeling down.
Well I can ease your pain,
Get you on your feet again.

Iza Oana spunea...

@Vali: Back door man:P

Iza Oana spunea...

@Vali: Si acum serios:)
I'm not feeling down:) Chiar imi este mai bine decat tin minte sa-mi fi fost vreodata.

Unknown spunea...

o sa observi ca le percepi altfel melodiile lor,cu varsta..si nu tine de stari..uite, ei ,mai bine zis roger waters m-a facut sa privesc totul altfel, dupa ce l-am vazut live..toate melodiile lor nu erau doar amintiri,ci practic, s-au incrustat, pentru o viata..cand vreau sa ma gandesc la ceva frumos, imi vin in minte imaginile hipnotizante de pe ecran si comfortably numb..

Iza Oana spunea...

@Ema: Bine ai venit:)

Da, asa este. Si nu ma refer doar la cantece. Si cartile sunt citite si intelese altfel la diferite varste. Uneori e bine, asa cum spui tu se incrusteaza pentru o viata.
Alteori insa... ma gandesc ca sunt anumite lucruri pe care vreau sa privesc doar prin ochi de copil. Sa-mi ramana in amintire exact asa cum le-am inteles atunci, demult:) Mi-e frica poate ca privirea de adult le-ar spulbera tot farmecul:)