duminică, 23 noiembrie 2008

mine, my own, my precious...


Scriam acum mai bine de un an de zile despre Nikon D80, definit la vremea aceea ca "the object of my desire". Bine, tot pe atunci, achizitionarea unei asemenea jucarii era doar un vis, pe care nu ma vedeam transformandu-l prea curand in realitate.
Cam acum o luna, am inceput sa citesc cat mai mult cu putiinta despre DSLR-uri, asa doar "informativ". In final m-am decis pentru fratiorul mai tanar al mult doritului D80, dragalasenia asta din poza: D60. I want it! And I've got it!
Ieri, cand m-au sunat ca mi-a ajuns dracia, practic am sarit din pijamale direct in masina si m-am dus fuga-fuguta sa-l iau. Sa-i fac cunostiinta cat mai repede cu persoana zapacita care ii va chinui toate butoanele, adica moi.
Ne intelegem destul de bine, zic eu. El nu stiu ce zice ca nu-l pricep de fiecare data. Inca. Oricum, dat fiind faptul ca este ceva mai destept decat subsemnata, e tratat cu deosebit respect.

4 comentarii:

andrei spunea...

he heeeee... felicitari :)... si acum botezul :D... sîsu vrea sa stie cum il cheama pe your precious :PPP... ce ma bucur pentru zapacita, copil frumos >:D<

Iza Oana spunea...

hmmmm... nu m-am gandit sa-i dau inca un nume;))
Merci. Si eu ma bucur tare de tot;)
>:D<

andrei spunea...

auzi... da bine ca;l tratezi cu respect... asa se cade... yo l'am pus la respect pe sisu de ceva timp... si nu;i asa fericit :)... dar vor veni vremuri si mai bune :PPP... ce obiectiv are the precious of zapacita?

andrei spunea...

am uitat... >:D< noapte buna :D