duminică, 25 mai 2008

blog la cerere;))

Am primt reclamatii de la Ramo Kiss ca nu mai scriu pe blog. Ea mereu vrea sa stie tot. Cei care o cunosc, inteleg exact ce vreau sa spun. Pentru ceilalti... o scurta explicatie. Pe Ramo o stiu de la gradinita. E una dintre cele mai trasnite si nonconformiste persoane din cercul de prieteni vechi. Un Gica contra feminin, care mereu trebuie sa contrazica aproape totul in baza unor argumente care te lasa interzis.

Tot Ramo e "cu stirile". In liceu, daca vroiai sa aflii ceva, ea era persoana cea mai potrivita sa te lamureasca. Nici acum nu se dezice. Raman de multe ori uimita cum tine minte detalii din viata noastra (a restului grupului de prieteni)... Dar nu asa! Ci cat se poate de in amanunt!

Azi am prins-o in Timisoara. Pe terasa. In Unirii. Din pacate nu am stat decat ceva mai mult de o ora impreuna. Dar acum sunt la curent: stiu ce mai face si Corina si Alinuta s.a.m.d..

Maine plec din nou la Bucuresti. Nu am nici cel mai mic chef de furnicarul acela, dar... asta e. Ma bucur ca am ocazia sa ma intalnesc cu acei prieteni/colegi pe care ii vad doar pe la seminariile ministeriale. Iar vreau anticariate, sa-mi cumpar carti dupa care tot caut si caut si nu le aflu nicicum. Si o bere in Cismigiu, daca este vreme. Si o plimbare pe stradutele din Lipscani cu multele galerii de antichitati. Si cam atat, ca oricum nu prea am mult timp liber la dispozitie.

Poza asta imi place nespus de mult. Am facut-o nu cu foarte multe zile in urma in Fagaras. De fiecare data cand vad batranei tinandu-se de mana si plimbandu-se agale pe strazi, nu pot sa nu zambesc. Indiferent in ce stare de spirit sunt in momentul ala si indiferent ce ganduri imi trec prin minte. Perechea asta era de-a dreptul simpatica. Se plimbau incet pe straduta. Am ingenuncheat in incercarea de a prinde un cadru in care masinile sa lipseasca cu desavarsire (dupa cum bine se vede, nu am reusit). Incercam sa-mi imaginez ce isi povestesc, probabil au atatea lucruri de care sa-si aminteasca... Zambeau din cand in cand si pareau fericiti.

Niciun comentariu: