joi, 22 aprilie 2010

Targ de primavara

Pentru noi este primul targ la care participam. Cand am primit mailul de confirmare, nu stiam ce sa facem de bucurie. Visul Andreei cu bijuteriile din sticla de Murano se desfasura incet, incet, intins pe cativa ani de zile. Nu am sa insist aici despre cat de greu este sa-ti incropesti un atelier in care sa poti lucra sticla. Important este ca am ajuns pana aici. Si vrem sa mergem mai departe! Asa ca, haideti sa vedeti ce facem, sambata, 24 aprilie, intre orele 12:00-20:00, la Cluj la Fabrica de pesnsule (str. Henri Barbusse 59-61, et. 1).

Targul HomemadeFair este un targ care doreste sa incurajeze initiativele creative si inovative ale artistilor care doresc sa expuna articole facute de mana. Este apreciata originalitatea, inovatia utilizarii materialelor sub forma reciclata, creativitatea prezentarii si nu in ultimul rand unicitatea obiectelor.

La targul de primavara veti gasi colectii noi de accesori vesele si colorate, plasute de in, genti , haine, vederi, sticla, origami, fotografii, caiete, brose si alte minunatii.

http://murano-glass-jewels.blogspot.com/

Niciun comentariu: