marți, 15 decembrie 2009

Prima zapada...

mai serioasa din anul acesta, intr-un mod cu totul surpinzator, m-a bucurat. Cand am deschis fereastra dimineata, ochii mi s-au plimbat peste dealurile albicioase si m-a cuprins un soi de bucurie copilareasca. In baie chicoteam la gandul ca poate va ninge de Craciun si ne vom da putin cu sania la Rupea. Nici macar perspectiva dezapezirii masinii nu m-a infrigurat. Parca mi-e dor de o iarna cu fulgi mari ca in povesti. Poate mi-e dor de o poveste. Nu neaparat de una frumoasa, m-as multumi si cu o poveste spusa frumos.

A trecut mult de cand nu am mai scris nimic aici. Nu stiu de unde sa incep... S-au intamplat atat de multe intre timp. Si bune si rele, fireste. Am sa le iau, poate, la rand. Sau poate ca nu. Deocamdata recunosc doar ca imi e dor sa scriu.

4 comentarii:

Valentin Serbanut spunea...

Asa am zis si eu cand m-am trezit de dimineata. la amiaza, am incercat sa plec si era moarta bateria la masina. asa ca iarna poate sa se duca naibii

iza spunea...

:))
Stii, la mine pana acum era marea problema cu frigul, iar de cand am plecat din Timisoara am suferit destul de mult din cauza climei (Cluj - zona reumatologica, bla, bla). Asa ca m-am mirat de-a dreptul ca nu m-a enervat zapada.
Iti dau insa si tie dreptate. Dupa ce am dezapezit masina la 7:40 si apoi din nou la 12, am lasat-o la Cristi la birou:D, iar eu am mers acasa per pedes, pe ninsoare. Hi, hi, de necrezut:)

thecreatrix spunea...

salut, iza. de mult timp te stiu de la andreea korg, vroiam sa iti transmit un salut tot din cluj si sa iti spun ca ai un blog colorat.

iza spunea...

@ thecreatrix: Saru'mana. Sper ca remarca e de bine:D De multa vreme imi propun sa il aranjez asa cum trebuie, dar de fiecare data ma iau cu alte cele si sar peste acest deziderat. Cred ca ma opresc la selectia fotografiilor pe care tot imi doresc sa le postez:)
Multumesc si de salut. Poate bem o cafea la Cluj, candva:)