sâmbătă, 13 decembrie 2008

Brand new year

Nu stiu cum sa scriu despre 2008... Daca ar trebui sa spun doar un singur cuvant pe care il consider reprezentativ pentru anul in discutie, cu siguranta as alege "tulbure". Pentru ca asa l-am perceput eu: si cu bune si cu rele, dar amestecate atat de haotic incat mi-au dat peste cap toata lumea. Unele apar prin bloguri. Despre cele mai multe am preferat sa nu scriu... poate pentru ca nu am stiut cum, poate pentru ca am preferat sa le tin pentru mine. Sau, pur si simplu, nu am avut timp, oricum asta nu mai conteaza acum. Nu am rabdare acum sa scriu un blog retrospectiv, defalcat scolareste pe luni.

Ma bucur ca mai este doar foarte putin si trece si anul asta! Mai ales ca acum, pe final, rasturnarile de situatie s-au produs pentru mine in toate planurile. Si toate spre bine. Atat de bine incat abia imi vine sa cred ca totul se produce in planul realului si nu e doar o percepere distorsionata a unui vis launtric. Pe scurt, ca detaliile mai incolo, din ianuarie schimb orasul si jobul:D

3 comentarii:

andrei spunea...

hi hi hi... felicitaaaaaari... ma bucur ca se rasturnara situatiile... schimbi orasul? si jobul? tare curios is :)... da ma abtin :PPPP >:D< ma bucur ca se termina totul cu bine... adica... u know... un nou inceput :)

Iza Oana spunea...

Thanks>:D<
Zic mai multe, dar nu acum;)

Lucian spunea...

multe "succesuri" in continuare :)